Werkwijze

Strategie Brainstormen, vragen en luisteren

In een of meerdere strategische sessies halen we alle relevante informatie boven water die nodig is voor een unieke vertaalslag naar een nieuw interieurconcept.

Concept

Met een doordacht interieurconcept heeft u een onderscheidend instrument voor corporate branding in handen.
Aangevuld met een programma van eisen (gebaseerd op een wetenschappelijk model dat de relaties tussen omgeving en gebruikers in uw organisatie centraal stelt) vormt dit de input voor het maken van een concreet interieurontwerp.

UItwerking

Tekenen, schetsen en ontwerpen
Alle input wordt nu omgezet naar een passend interieurontwerpIn enkele stappen nemen we u mee van een vlekkenplan in grove contouren naar een fijnmazig definitief ontwerp. Met schaalplattegronden, sfeerimpressies, moodboards en  kleur- en materiaaltoepassingen.

Resultaat

Uitvoeren, uitvoeren en uitvoeren
Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. U kunt het interieurconcept volledig zelfstandig realiseren. Het is ook mogelijk om voor u het project turn-key op te leveren binnen een door u gesteld budget, tijdspad en team van professionele partners. 
Chantal van Kessel Interieurstrategie werkt onafhankelijk. U kiest zelf met wie u samenwerkt. Uiteraard kunt u daarbij steunen op mijn meer dan 20 jaar ervaring met alleen de beste spelers in de interieurbranche.  

Samen een project starten?

Bekijk projecten