Boels Zanders Advocaten Eindhoven

Onze locatie dient een gastvrije entree te krijgen en een multifunctionele ruimte voor zowel interne als externe bijeenkomsten. Voorts dienen de bestaande vergaderruimtes een meer eigentijdse look & feel te krijgen.

“ Bij binnenkomst is de sfeer van Boels-Zanders Advocaten meteen herkenbaar. De stijl sluit niet alleen aan bij onze organisatie maar past ook bij de architectuur van de iconische Vestedatoren. De positie van de receptie is verplaatst richting de hoofdentree waardoor we onze gasten meteen kunnen verwelkomen. Zowel de entree als de vergaderruimtes zijn voorzien van behang die qua kleur harmonieert met het meubilair. Daarnaast is er een grote multifunctionele ruimte gecreëerd, voorzien van een presentatiescherm en bar. Een sfeervolle ruimte waar wij onze klanten graag verwelkomen voor onze kennissessies. Daarnaast is deze ruimte door het instellen van licht, beeld en geluid in een handomdraai aan te passen naar een sfeervolle ambiance voor personeelsactiviteiten zoals de vrijdagmiddagborrel. Het resultaat onderstreept de gewenste professionele uitstraling, sfeer en beleving waarin wij onze klanten willen ontvangen.“

Johan Verhagen, financieel directeur

Terug naar overzicht